Slik behandler Salmo Trace AS personopplysninger

Dette er personopplysninger

Personopplysninger er opplysninger som kan knyttes direkte til deg som person, for eksempel navn, telefonnummer, e-post og firmaets navn. Vi trenger denne informasjonen for å kunne levere tjenester og support til deg som interessert og kanskje kunde.

Dette brukes også i forbindelse med vår markedsføringsstrategi, slik at vi kan sende deg informasjon du har uttrykt interesse for, men kun på vegne av oss selv. Vi sender ikke sensitiv informasjon som fødselsnummer via e-post, da dette ikke er tillatt så lenge informasjonen ikke er kryptert.

Personvernerklæring

Denne personvernerklæringen ble oppdatert 20.03.2024
Personvernerklæringen gjør rede for Salmo Trace’ håndtering av personopplysninger som samles inn i forbindelse med bruk av nettsiden salmotrace.com.

Behandlingsansvarlig

Behandlingsansvarlig i Salmo Trace er daglig leder. Henvendelser for innsyn, retting eller sletting av personopplysninger kan gjøres til Dag Haugse.

E-post: dag.haugse@salmotrace.com
Telefon: +47 97604543

Oppbevaring av data

Vi oppbevarer ikke personopplysninger lenger enn det som er nødvendig for å oppfylle våre forpliktelser overfor deg som kunde og bruker av våre produkter. Er du kunde hos oss, lagrer vi dine personopplysninger for å opprettholde kundeforholdet, og dataene vil bli lagret så lenge kundeforholdet varer.

Alle dine personlige data lagres på sikre servere, i tråd med vår datalagringspolicy.

Alle ansatte er bundet av taushetserklæringer. Denne konfidensialiteten gjelder ikke bare eksternt i kontakt med eksterne parter, men også internt mellom kolleger. Denne taushetsplikten gjelder også etter at arbeidsforholdet i Salmo Trace er avsluttet.

Rett til å be om innsyn:

Du har rett til å kreve innsyn i dine personopplysninger. Du har rett til å vite formålet med og grunnlaget for vår behandling, hvilke data som behandles, mottakere eller kategorier av mottakere for disse personopplysningene, hvor lenge de oppbevares og fra hvor dataene samles inn.

Rett til å be om retting eller sletting:

Dersom du mener at Salmo Trace AS har registrert opplysninger som er uriktige eller ufullstendige, har du rett til å kreve at disse personopplysningene blir rettet.

Elektroniske spor

Når du besøker salmotrace.com etterlater du deg elektroniske spor. Sporene dannes ved at din nettleser automatisk sender opplysninger til våre servere når du besøker de forskjellige sidene våre. Ingen opplysninger brukes til å identifisere deg.

Bruk av informasjonskapsler (cookies)

Vi bruker informasjonskapsler for å kartlegge besøkende og deres bruk. Dette gjør vi for å tilpasse og gjøre nettstedet mest mulig relevant for deg som besøkende.

Informasjonskapsler er små informasjonsfiler som blir liggende igjen på datamaskinen din. Informasjonskapslene gjør det mulig å gjenkjenne datamaskinen/IP-adressen din og å samle inn informasjon om sidene du besøker. Informasjonskapslene inneholder ikke personopplysninger og brukes ikke til å identifisere deg.

Første gang du besøker nettsiden vår blir du bedt om å ta stilling til hvilke informasjonskapsler vi kan lagre hos deg. I ettertid kan du endre dine valg nederst på denne siden.

Om du ikke godkjenner vår bruk av informasjonskapsler kan du likevel bruke salmotrace.com.

Google Analytics

Salmo Trace bruker informasjonen fra informasjonskapslene til å få statistikk om hvordan hjemmesiden vår brukes. For å få laget denne statistikken, benytter vi analyseverktøyet Google Analytics. Google Analytics er underlagt Google sine retningslinjer for personvern, som du kan lese her.

  1. Data som samles inn via informasjonskapsler og sendes til Google Analytics fra vår hjemmeside er:
    Tid for besøk, hvilke sider som ble besøkt, hvor lang tid besøkeren besøkte hver side.
  2. Kilde for besøket, altså hvilken side besøkeren kom fra.
  3. Hvilken type nettleser besøkeren brukte.
  4. Tekniske spesifikasjoner hos den besøkende (type enhet, skjermoppløsning o.l.).
  5. Geografisk informasjon (nettverkslokasjon & IP-adresse).

All besøksdata i Google Analytics er helt anonymisert og kan ikke brukes til å identifisere deg. Vi bruker informasjonskapsler for å måle trafikk og frembringe statistikk.